info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
Tervetuloa käymään meillä Porissa!

Ora on porilainen perheyritys, jonka keskipisteenä ovat lapset. Olemme toimineet lastentarvikealalla jo vuodesta 1957 alkaen ja tarinamme jatkuu edelleen. Nykyinen Ora löytyy Porin Tiiliruukin alueelta osoitteessa Työpajakatu 2, 28610 Pori. Tule piipahtamaan myymälässämme, asiantuntevat myyjämme opastavat sinua tuotteiden valinnassa. Meiltä löytyvät suoraan myymälän varastosta kaikki Oran tuotteet aina lastenrattaista ja lastenvaunuista lähtien turvaistuimiin saakka. Saat valitsemasi tuotteet heti mukaasi! Voit myös tilata tuotteita verkkokaupasta ja noutaa ne myymälästä.

OraShop myymälä
Työpajakatu 2, 28610 Pori.

Puhelin: +358 400 588 700

 

Myymälän aukioloajat 18.3.2020 lähtien (toistaiseksi):

Koska haluamme olla osaltamme mukana katkaisemassa viruksen leviämistä, niin pidämme myymälämme toistaiseksi avoinna ainoastaan sopimuksesta. Esittelemme vaunuja ja rattaita edelleen mielellämme, soitathan vaan ensin niin sovitaan sille yksityinen ja erityinen aika. Näin vältämme sen, että useampi asiakas on samaan aikaan palveltavana.

 


VERKKOKAUPPAMME PALVELEE TEITÄ VUOROKAUDEN YMPÄRI.

 

Tervetuloa!

Olemme toki paikalla myös muina aikoina, joten jos aukioloajat eivät tahdo sopia aikatauluunne niin ollaan yhteyksissä ja sovitaan sopiva aika!

Verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri!