info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
Sopimusehdot

1. Yleiset ehdot
Ora.fi on Oy Orasel Ltd:n (Y:1883289-2) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Oy Orasel Ltd:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Oy Orasel Ltd:n välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Oy Orasel Ltd:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa Oy Orasel Ltd:n kotisivuilta.

Oy Orasel Ltd ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Oy Orasel Ltd:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Oy Orasel Ltd on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

2. Asiakas ja tietosuoja
Oy Orasel Ltd toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Oy Orasel Ltd:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Oy Orasel Ltd​:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Oy Orasel Ltd:llä on lisäksi oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa Oy Orasel Ltd, Työpajakatu 2, 28610 Pori. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Oy Orasel Ltd:n asiakaspalveluun sähköpostitse info@ora.fi. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena sähköpostitse tai toimitettava allekirjoitettuina osoitteeseen: Oy Orasel Ltd, Työpajakatu 2, 28610 Pori. Täydellinen rekisteriseloste löytyy tästä linkistä.

3. Hinnasto
Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu. Kaikki verkkokaupastamme tilatut yhdistelmävaunut ja kaksostenvaunut toimitetaan kotiinkuljetuksen Matkahuollolla veloituksetta. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Tarkastamme hinnat aina käsittelyhetkellä. Hinnan laskiessa korjaamme hinnat asiakkaan avoimeen tilaukseen. Toisaalta, jos tuotteen hinta nousee ennen tilauksen lähetystä, toimitamme ne alkuperäisellä hinnalla.

Toimitusaika-arviot on laadittu Oy Orasel Ltd:n sekä muiden maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Oy Orasel Ltd tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

Oy Orasel Ltd pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

4. Toimittaminen
Oy Orasel Ltd toimittaa tuotteet Matkahuollon kautta. Lisätietoja Matkahuollon toimituksesta voit lukea tilaus- ja toimitusohjeistamme.

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty.

Oy Orasel Ltd ei ole velvollinen varaamaan muita saman tilauksen tuotteita asiakkaalle, jos yhden tuotteen saatavuus on huono, tai sen toimitus viivästyy Oy Orasel Ltd:stä riippumattomista syistä. Kuluttaja voi vaihtoehtoisesti hyväksyä joko viivästyneen tuotteen jälkitoimituksen tai tilauksen perumisen. Jälkitoimituksen postikulut veloitetaan normaalisti voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tilauksessa olevia tuotteita varataan enintään 7 päivää, minkä jälkeen tilaus perutaan ellei asiakas ole suostunut jälkitoimitukseen Oy Orasel Ltd:n ehtojen mukaisesti.

5. Maksaminen
Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löytyvät Oy Orasel Ltd:n sivuilta. Huomioithan, että verkkomaksaminen edellyttää asiakastilin muodostamista. Tilauksen voi myös jättää sähköpostitse osoitteeseen info@ora.fi

Yritysasiakkailla on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta yritysmyyntimme kautta. Lisätietoa saat joko sähköpostilla osoitteesta info@ora.fi sekä Porin tehtaanmyymälästämme myymälämme aukioloaikoina tai erikseen sovittuna aikana.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Lisätietoa osoitteesta https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

6. Palauttaminen
Oy Orasel Ltd tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden. Tuotteet voi palauttaa ilmaiseksi Matkahuollon asiakaspalautuksena tai suoraan Porin kivijalkamyymälään. Oy Orasel Ltd vastaa palautuskustannuksista, kun palautus on tehty sen ohjeiden mukaisesti ottamalla ensin yhteyttä sähköpostitse info@ora.fi.

Mikäli palautettavien tuotteiden jälkeen alkuperäinen ostosumma laskee alle ilmaisen toimituksen rajan (100€), voidaan palautettavasta summasta vähentää hinnaston mukaiset toimituskulut.

Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut tiedon palautuksen vastaanottamisesta Oy Orasel Ltd.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Lastenhoitotuotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

Palvelutuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai aloitettu sinun annettua suostumuksesi toimittamisen aloittamiseen.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti alkuperäisissä pakkauksissaan.

7. Takuu, tuki ja virhevastuu
Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Olet velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Takuu kattaa pääsääntöisesti ainoastaan tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Takuuaika on määritelty verkkokaupan tuotetiedoissa. Tuotteiden mukana voidaan mahdollisesti toimittaa myös lisäohjeita tai lisäyksiä käyttöohjeisiin ja olet velvollinen noudattamaan näitä.

Takuukorjaus tehdään aina valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Oy Orasel Ltd:n valmistamat tai maahantuomat tuotteet korjaamme itse tai hoidamme tuotteet korjattavaksi valtuutetulle huoltoyhtiölle. Muissa tapauksissa ohjaamme sinut ottamaan yhteyttä suoraan valmistajaan tai heidän huoltoyhtiöön, koska tämä nopeuttaa huoltoa ja on näin ollen sinun etusi mukaista.

Huoltoaika-arvio vaihtelee tuotekohtaisesti.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan sinulta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Oy Orasel Ltd ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut ja Oy Orasel Ltd:lle aiheutuneet kustannukset.

Huoltomme säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine)

Oy Orasel Ltd:n huolto antaa tarvittaessa lisää ohjeita tuotteen kierrätystä varten.

8. Reklamaatio
Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen info@ora.fi tai paikan päälle Porin tehtaanmyymälään. Verkkosivulta on mahdollisuus tulostaa reklamaatiolomake täytettäväksi.

Reklamaatiohenkilöstö toimii suoraan johtoryhmän alaisuudessa. Henkilökunta konsultoi tarvittaessa johdon kanssa asiakkaan lähettämän reklamaation hoitamisessa. Myymälähenkilöstö ei käsittele reklamaatioita.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Asiakas voi nostaa kanteen Oy Orasel Ltd:tä vastaan joko Oy Orasel Ltd:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Oy Orasel Ltd:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

9. Yritysasiakkaiden lisäehdot
Oy Orasel Ltd ei vastaa tuotteen ja/tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Oy Orasel Ltd:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Yrityskäyttöön hankitun tuotteen takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, ja takuuajan päättyminen lopettaa Oy Orasel Ltd:n vastuun. Tuotteen fyysinen avaaminen tuotteen muokkaamiseksi päättää takuun ja myyjän vastuun ellei valmistaja tai maahantuoja ole toisin ilmoittanut.

Oy Orasel Ltd pidättää oikeuden ohjata yritysasiakkaat asioimaan suoraan valmistajan tai valmistajan valtuuttaman huoltoliikkeen kanssa, sikäli kun valmistaja ei ole Oy Orasel Ltd. Lisätietoja huolloista voi pyytää Oy Orasel Ltd:n huollosta sähköpostilla info@ora.fi.

Huoltomme säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään.

Oy Orasel Ltd​ ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Oy Orasel Ltd ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen yksipuolisesti.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti Oy Orasel Ltd:n sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa Oy Orasel Ltd:n sopimusehtojen kanssa, jollei näistä ole erikseen sovittu.

Oy Orasel Ltd
Työpajakatu 2
28610 Pori
Y-tunnus: 1883289-2