info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
Tilaus- ja toimitusohjeet

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella. Toimitamme tilauksia vain manner-Suomeen (jos haluat tilata tuotteitamme Ahvenanmaalle ota yhteys asiakaspalveluumme info@ora.fi).

Meillä on käytössä maksutapana Paytrail, joka tukee seuraavia maksuvaihtoehtoja:

* Verkkopankki maksaminen suoritetaan omia verkkopankkitunnuksia käyttämällä. (Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki)

* Luottokortilla (Visa / Mastercard / American Express): Luottokortin tiedot lähetetään suojatussa yhteydessä Luottokunnan palveluun. Maksu varmennetaan siellä, eikä luottokorttinne tiedot tule meidän järjestelmäämme missään vaiheessa.

* Paytrail Jousto - Osamaksu: Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Osamaksu ja saat joustavasti 1-24 kk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko on 2,42 %.Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on max. 5000 €. Tilaajan tulee olla Suomessa asuva 20-75 –vuotias. Lue lisää: Jousto.com

* Paytrail Jousto - Lasku: Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa. Laskuun lisätään ainoastaan 4,90 euron laskutuslisä. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron ostokselle 14 päivän maksuajalla on 28,95 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on max. 1000 €. Lue lisää: Jousto.com

* Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

* Klarnalla asiointi on turvallista ja helppoa. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä, maksuaika on 14 vuorokautta. Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja ja voit tarkastella laskua osoitteessa www.klarna.fi

Klarnan yleiset luottosopimusehdot: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

* MobilePay on mobiilimaksutapa, joka perustuu Danske Bankin hallinnoimaan applikaatioon. MobilePayn kautta maksetut maksut ovat käytännössä korttimaksuja. Lisätietoja maksutavan toiminnasta löydät täältä.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Lisätietoa osoitteesta https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Toimituskulut:

Mikäli tilauksen loppusumma on alle 120€, tilaukseen lisätään toimituskulua 7,90€. Tilauksen loppusumman ylittäessä 120€ toimitetaan tilaus ilman posti- tai käsittelykuluja asiakasta lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan tai noutopisteeseen (esim. K-market, R-kioski ym Matkahuollon valtuuttamat noutopisteet). Vaunutilaukset ja muut tuotteet, joiden tuotetiedoissa mainitaan, että kotiinkuljetus sisältyy hintaan (yhdistelmävaunut, Ora Land kaksostenvaunu yms.) toimitamme ilman rahti- ja käsittelykuluja kotiin kuljetettuna.
Jos tuotteen tuotetiedoissa ei mainita että kotiinkuljetus sisältyy hintaan, niin tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan tai noutopisteeseen (K-market, R-kioski yms.).

Tilauksen voi myös noutaa Porin OraShopista valitsemalla noudon tilausprosessin toimitusvaihtoehdoista. Myymälän aukioloajat löytyvät täältä. Lähetämme tekstiviestin kun tilaus on noudettavissa! 

Tuotteiden toimitus:

Maksun tapahduttua tilaus siirtyy lähettämöön, josta tuote/tuotteet lähtee varastoltamme 1-3 arkipäivän kuluessa tilaajan antamaan osoitteeseen Suomessa (Huomioithan, että tämä toimitusaika ei koske tilauksesta ommeltavia vaunuja kuten Ora Onni -vaunuja. Ora Onni vaunujen toimitusaika on n. 2-4 viikkoa). Tämän lisäksi Matkahuollon kuljetus kestää n. 2-3 arkipäivää. Tuotteiden lähettämiseen käytämme pääasiassa Matkahuoltoa. Vaunutilaukset ja muut tuotteet, joiden tuotetiedoissa mainitaan, että kotiinkuljetus sisältyy hintaan, toimitetaan veloituksetta kotiinkuljetettuna. Muut tuotteet lähetämme Matkahuollon toimipaikkaan/noutopisteeseen. Pidätämme itsellämme oikeuden valita parhaimman toimitustavan. HUOM! Muistathan aina antaa puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä (koskee erityisesti kotiin kuljetettavia tilauksia, jotta kuljettaja saa vastaanottajaan yhteyden kun lähetystä ollaan tuomassa).

Palautusohjeet:

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuotteen pitää olla käyttämätön. Tuote palautetaan alkuperäisessä pakkauksessaan. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, tilaa korvaava tuote normaalisti meidän nettisivujemme kautta ja palauta vaihdettava takaisin, palautamme siitä tilaussumman tilillesi.

Palautustilanteissa pitää aina ensin olla yhteydessä myyjään, jotta voimme antaa tarkemmat palautusohjeet!
Yhteydenotto sähköpostilla info@ora.fi tai soittamalla puh. 0400 588 700.

Asiakaspalautukset lähetetään Matkahuollon välityksellä. Tarkemmat palautusohjeet löydät tilauksen mukana tulleesta asiakaspalautuslomakkeesta.

Kuluttaja voi palauttaa tuotteen ilman kuluja Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Lähettäkää palautuspaketissa myös kuitti (lasku) jonka saitte lähetyksen mukana tai kopio siitä. Ilmoittakaa palautuksen yhteydessä tilinumero, johon maksu voidaan suorittaa. Palautamme maksamanne summan 14 vrk:n kuluessa palautuksen saapumisesta.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai muunnellaan kuluttajan omien toivomusten mukaisesti (esim. Ora Onni vaunut omavalintaisella vuorikankaalla).

Muista Eu-maista tapahtuvissa asiakaspalautuksissa asiakas maksaa palautus- ja lähetyskulut.

Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin. Emme lunasta postiennakko- tai bussiennakko-paketteja!

Ohjeita reklamaatioasioihin:

Mikäli kuluttajalle on toimitettu viallinen tuote, tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tms. tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta 5 arkipäivän sisällä Oy Orasel Ltd:lle: joko sähköpostitse osoitteeseen info@ora.fi, puhelimitse numeroon 0400-588 700 tai kirjeitse osoitteella Oy Orasel Ltd, Työpajakatu 2, 28610 Pori.

Yksityisyys ja tietosuoja:

Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Oy Orasel Ltd ei tallenna kuluttajasta syntymäaikaa tai henkilötunnusta, pankkiyhteystietoja tai luottokorttitietoja. Emme luovuta asiakastietoja yrityksemme ulkopuolisille tahoille.