info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
LastenvaunutLastenrattaatLasten tarvikkeet ▾Turvaistuimet ▾Lastenhuoneeseen ▾Lelut ▾StarttipaketitLahjakortitOUTLET

Ora Aina -matkarattaat

Lisää ostoskoriin

Toimitusaika: heti

Väri:

Valitse väri

Tuotteen kuvaus

Ilmainen kotiinkuljetus!

Kevyet ja näppärät matkarattaat, jotka ovat AINA valmiina niin matkalle, retkelle kuin kauppareissullekin.

2 upeaa väriä: Hiili ja Tyrni

Kankaat kierrätyskankaasta (Repreve® on kierrätyskuitu, joka on valmistettu pääasiallisesti kiertoon palautetuista muovipulloista. Tämä auttaa säästämään vettä ja energiaa sekä ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta.

Aina-rattaiden kevyt runko taittuu helposti kasaan kompaktiksi paketiksi, joka mahtuu pieneenkin tilaan. Nämä saat jopa ottaa mukaasi lentokoneeseen käsimatkatavarana (Finnair). Tarkistathan kuitenkin käsimatkatavaroiden rajoitukset jokaiselta lentoyhtiöltä erikseen. Rattaiden hintaan sisältyy kätevä kantokassi, johon voit pakata rattaat.

Rattaat kokoontaitettuna ovat 56x44x22 ja takarenkaat sekä turvakaari irrotettuna ainoastaan 55x40x22.

Rattaat itsessään painavat vain 7 kg, mutta niiden kantokyky on kokonaiset 22 kg. Heijastavat turvavaljaat, joita voit käyttää joko 5-pistevaljaina tai ainoastaan lannevöillä. Rattaisiin kuuluu turvakaari, jonka saat avattua ja käännettyä kätevästi sivuun kun laitat lapsen kyytiin tai otat pois kyydistä. Turvakaarta ei ole pakko irrottaa kasausvaiheessa (ainoastaan silloin kun halutaan rattaat käsimatkatavarakokoon).

Selkänojan saa säädettyä kahteen asentoon; istuma-asento sekä makuuasento.

Jalkatuki on myös kaksiasentoinen.

Kuomussa on aurinkolipan lisäksi vetoketjulla jatkettava kuomu. Näin lapsesi voi ottaa suojaisat päiväunet reissussakin. Hellepäiviä ajatellen, kuomussa on myös tuuletusaukko.

Tavarakori ei ole suuri, mutta kyllä sinne tarpeelliset tarvikkeet mahtuvat. Tavarakoriin saa helposti laitettua tavaraa, koska tavarakori aukeaa ja menee kiinni magneettien avulla.

Laadukkaat, puhkeamattomat PU-renkaat.