info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
LastenvaunutLastenrattaatLasten tarvikkeet ▾Turvaistuimet ▾Lastenhuoneeseen ▾Lelut ▾StarttipaketitLahjakortitOUTLET

Ora Sisu -kaksosten yhdistelmävaunu kääntyvillä renkailla

Lisää ostoskoriin

Toimitusaika: heti

Väri:

Valitse väri

Tuotteen kuvaus

Ilmainen kotiinkuljetus!

Hintaan sisältyy vaunurunko, kaksosten vaunukoppa sekä ratasistuin peittoineen.

HUOM! Ratasistuin on aina musta, mutta voit valita vaunukopan joko kantarellina tai mustana!

Ratasosassa on yhtenäinen istuin, mutta erillset, säädettävät selkänojat sekä erillset kuomut. Ratasosan saa käännettyä molempiin suuntiin.

Suomessa suunnitellut Ora Sisu- vaunut ovat käytännölliset ja varmatoimiset kulkupelit kaksosille tai eri-ikäisille sisaruksille.Rattaat voit valita joko kääntyvillä tai kiinteillä eturenkailla.. Rattaat toimitetaan aina ilmakumirenkailla, mutta halutessasi voit ostaa lisävarusteena myös umpikumirenkaat (PU). Kuulalaakeroidut renkaat tekevät vaunujen liikuttelusta helppoa kaikissa Suomen olosuhteissa.

Rattaiden pehmeä jousitus tekee vaunulenkistä entistä mukavamman niin lapselle kun vanhemillekin. Näitä on ilo työntää maastosta riippumatta.

Vaunujen kokonaisleveys 77 cm.

Kankaat eivät sisällä mitään haitallisia aineita lapsille tai ympäristölle. Ulkokankaat on käsitelty Bio Eco Finish -kosteuskäsittelyllä, eli ovat PFC ja PFOA vapaita, eikä kankaiden värjäykseen ole käytetty atsovärejä.

Kuljetusta varten kokoonlaittaminen on helppoa, sillä rattaissa on turvallinen ja helppokäyttöinen taittomekanismi. Haluttessa renkaat saa myös helposti irti pikalukoilla ja näin ollen kasaantuvat entistä pienemmiksi.