info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
LastenvaunutLastenrattaatLasten tarvikkeet ▾Turvaistuimet ▾Lastenhuoneeseen ▾Lelut ▾StarttipaketitLahjakortitOUTLET
LastensängytHoitopöydät ja -alustatVauvapesätPatjat ja tekstiilitSyöttötuolit ja pehmusteetMuut kalusteet

Lastenhuoneeseen

Ora Moon -pinna-/juniorsänky
349,00 €

Ora Basic -pinna-/juniorsänky
339,00 €

Ora Moon -hoitopöytä (lipasto)
319,00 €

Ora Basic -hoitotaso
129,00 €

Hoitoalusta Anne & Mikael, Viidakko
38,00 €

Hoitoalusta Anne & Mikael, Harmaat pallot
38,00 €

Hoitoalusta Anne & Mikael, Värikkäät pallot
38,00 €

Vauvapesä Anne & Mikael, Harmaat pallot
69,00 €

Patja pinnasänkyyn (allergiatestattu)
49,00 €

Petauspatja (allergiatestattu)
29,00 €

Peitto (allergiatestattu)
15,00 €

Ora Ensityyny (ommeltu Suomessa)
14,90 €

Lasten tyyny, Kaxholmens
10,00 €

Kosteussuojakangas patjaan
19,90 €

Cybex LEMO syöttötuoli
210,00 €

CYBEX LEMO Baby Set
85,00 €

Ora Moon -vuodevaatelaatikko
149,00 €

Ora Moon -turvalaita
49,00 €

Barcelona -vaatekaappi
669,00 €

Lelulaatikko
189,00 €

Kaikki mitä tarvitset lastenhuoneeseen - Oran ihanat lastensängyt, hoitopöydät vauvapesät sekä tekstiilit.

Lastenhuone on yksi lapsiperheiden kodin sydämmistä. Vie lastenhuoneen mukavuus ja toimivuus uudelle tasolle Oran monipuolisilla jokapäivän lastentarvikkeilla. Varmista lapsesi levolliset yöunet Oran laadukkaalla lastensängyllä. Oran kattavasta tuotevalikoimasta löydät lapsellesi niin pinnasängyt kuin parvisängytkin. Lastensänkyihin on saatavilla lapsille sopivia allergiatestattuja tekstiilejä ja patjoja, kuten pehmeitä lastensängyn petauspatjoja, peittoja ja lastentyynyjä. Sängyn ja hoitopöydän päälle on saatavilla myös erilaisia hoitoalustoja lukuisissa kauniissa eri kuoseissa ja väreissä.
Tukevarakenteiset ja laadukkaat Oran tarjoamat lastenhuoneen tarvikkeet on suunniteltu ja valmistettu jokaisen perheen arjen helpottaminen sujuvuus etusijalla, pitäen huolta lapsesi turvallisuudesta ja arjen toimivuudesta. Lastenhuoneen ja sen huonekalujen käytettävyyden ja kestävyyden sekä maittavien päivä -ja yöunien tarjoaminen lapsille on meille lastentarvike-myyjänä ensiarvoisen tärkeää. Haluamme tehdä jokaisen lapsiperheen toisinaan vaativasta arjesta sujuvaa, jotta perheet voivat täysillä nauttia ikimuistoisesta ajasta perheen pienimpien kanssa ilman ylimääräistä stressiä. Oralla on pitkä ja tunnetusti ammattimainen kokemus lapsiperheiden elämää helpottavien tarvikeratkaisujen tarjoajana niin sisä- kuin ulkotiloihin, maalle, mökille, sekä tietenkin kotiin ja lomalle. Lapsesi turvallisuus on meille ykkösprioriteetti ja tuotteet ovat suunniteltu vaativampaankin makuun. Tilaa nyt verkkokaupasta perheesi lastenhuoneeseen sopivat tavarat ja varmista, että vauvasi arki sujuu maksimaalisen mukavasti ja turvatusti.

Kurkkaathan myös muut lapsiperheen arkea helpottavat lastentarvikkeet, sekä Oran iki-ihanat ja suomessa suunnitellut lastenvaunut ja -rattaat sekä lapsesi turvallisuuden takaavat turvaistuimet.