info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
LastenvaunutLastenrattaatLasten tarvikkeet ▾Turvaistuimet ▾Lastenhuoneeseen ▾Lelut ▾StarttipaketitLahjakortitOUTLET
LastensängytHoitopöydät ja -alustatVauvapesätPatjat ja tekstiilitSyöttötuolit ja pehmusteetMuut kalusteet

Lastensängyt

Ora Moon -pinna-/juniorsänky
349,00 €

Ora Basic -pinna-/juniorsänky
339,00 €

Sänky on elämänlaadun ja oman hyvinvoinnin kannalta yksi tärkeimmistä investoinneista, joita tulee elämässä tehtyä. Me uskomme Oralla siihen, että nukkumismukavuus vaikuttaa merkittävästi kokonaisvaltaiseen mukavuuteen. Sängyn merkitys alkaa jo heti syntymästä ja tämä fakta on inspiroinut Oraa suunnittelemaan ja valmistamaan huippulaatuluokan lastensänkyjä, joiden mukavuus saa perheen pienimmät jopa vaatimaan sänkyyn pääsyä. Me olemme halunneet taata parhaat mahdolliset unet perheen pienimmille aina syntymästä kohti korkeampia ikävuosia.

Maksimoi perheen pienimpien nukkumismukavuus sekä helpota lapsiperheen arkea yöaikaan Oran laadukkailla juniori- ja pinnasängyillä. Oran kattavasta ja tunnetusti laadukkaasta lastensänkyvalimoista löydät pinnasängyt, jotka palvelevat perhettäsi uskollisesti pitkään. Tietenkin edullisella hinnalla varustettuna.

Suomalaiseen kotiin suunnitellut Oran modernit ja ekologisesti valmistetut lastensängyt kulkevat lapsiperheen arjessa aina vaippaiästä eri ikävaiheisiin muuntautuen lopulta sohviksi ja sängyiksi myös vanhemmille lapsille. Oran lastensängyt ovat kestäviä, pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja tukevia, soveltuen myös hyvin eri budjeteille. Olemme halunneet tehdä pinnasängyistä niin käytännöllisiä kuin mahdollista, täten ne ovat kätevästi säädeltävissä eri korkeuksille. Pettämätön turvallisuus on niin ikään yksi tärkeimmistä tekijöistä Oran lastensängyille. Oran pinna- ja juniorisängyt eivät sisällä teräviä kulmia.

Mukauta Oran lastensängyt vaivattomasti omiin tarpeisiin. Sängyt soveltuvat erilaisiin tilaratkaisuihin mutkattomasti, sekä parhaimmassa tapauksessa tarjoavat myös lisäsäilytystilaa. Tutustu muuntautuviin Ora Moon -pinna-/juniorisänkyyn ja Ora Basic -pinna-/juniorisänkyyn.

Tilaa Oran lastensängyt kätevästi lastentarvikkeiden verkkokaupastamme tai tule käymään myymälässämme Porissa testaamassa sänkyjä itse. Me takaamme pitkän käyttöiän, ensiluokkaisen laadun, kauniin designin sekä ultimaattisen käyttömukavuuden. Mikäli mieleesi tulee mitään kysyttävää liittyen pinnasänkyihin ja juniorisänkyihin, olethan yhteydessä meihin joko soittamalla tai sähköpostitse. Oran asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua kaikissa tilanteissa.

Tutustu valikoimaamme ja ihastu!