info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
LastenvaunutLastenrattaatLasten tarvikkeet ▾Turvaistuimet ▾Lastenhuoneeseen ▾Lelut ▾StarttipaketitLahjakortitOUTLET
TurvakaukalotTurvaistuimet Jalustat turvaistuimiin ja kaukaloihinKaukalopussitTarvikkeet autoon

Turvaistuimet

Cybex Aton 5 ‐turvakaukalo, 0 - 13 kg
199,00 € 269,00 €

Cybex Sirona M2 i-Size ‐turvaistuin, 45-105 cm
209,00 € 290,00 €

Cybex Solution M-Fix ‐turvavyöistuin, 15 - 36 kg
280,00 €

Ora 1-2-3 SAFE Turvaistuin (9-36kg)
99,00 € 129,00 €

Ora 1-2-3 SAFE-FIX turvaistuin (9-36kg)
229,00 €

Cybex Aton Base 2-Fix ‐jalusta
150,00 €

Ora Kaukalopussit
99,00 €

Odottavan äidin vyönalennin
42,90 €

Turvaistuimen vöiden lisäkiinnitin
9,90 €

Aurinkosuoja autoon (rullaverho)
9,90 €

Aurinkosuojat autoon (2kpl/pak)
6,90 €

Sadesuoja turvakaukaloon
11,90 €

Hyönteissuoja turvakaukaloon
6,90 €

Istuinsuoja autoon
7,90 €

Secure-Belt niskatyyny 1-3 vuotiaalle
19,90 €

Secure-Belt niskatyyny 3-8 vuotiaalle
19,90 €

Laajakulmainen vauvapeili
25,90 €

Oran supersuosituilla turvaistuimilla autolla matkustamisesta turvallisempaa ja vaivattomampaa

Tee autolla matkustamisesta perheen pienimpien kanssa turvallisempaa ja vaivattomampaa Oran tarjoamilla supersuosituilla ja huippulaadukkailla turvaistuimilla ja turvakaukaloilla. Autolla matkustaessa perheen pienimpien kanssa on ensiarvoisen tärkeää, että matkan kulku on tehty kaikille osapuolille sujuvaksi ja äärimmäisen mukavaksi. Hankkimalla lasten turvaistuimet autoon Oralta, takaat miellyttävämmän, sujuvamman matkanteon koko perheelle aika lapsista vanhempiin.

Tukevarakenteiset ja helposti kiinnitettävät Oran tarjoamat turvaistuin mallit on suunniteltu ja valmistettu jokaisen perheen matkustustarpeita ajatellen. Kokonaisvaltaisen laadun ja pettämätön matkustusturvallisuuden tarjoaminen on Oran arvostettuna turvaistuin lastentarvike-myyjänä ensiarvoisen tärkeää. Oralla on vuosikymmenien ammattimainen kokemus lapsiperheiden elämää helpottavien tarvikeratkaisujen tarjoajana niin kotona kuin myös tien päällä.

Oran tarjoamien turvaistuinten käyttökokemus on tehty kuluttajalle erittäin vaivattomaksi. Oran istuimet sopivat kattavasti erilaisiin automalleihin, jotka on varustettu joko isoFix kiinnitysmekanismilla tai ilman. Istuimet on suunniteltu monipuolisiin tarpeisiin eri ikäisille ja kokoisille lapsille, aina vastasyntyneestä vauvasta perheen isommille lapsille. Käytä vaivattomasti turvaistuinten tarjoamaa käyttäjäystävällistä omaa kiinnitysmekanismia sekä auton turvavyötä takaamaan lapselle mahdollisimman tukeva ja sulava automatka. Ora tarjoaa valikoimissaan sekä omaa pettämätöntä suunnittelua edustavia tuotteita, sekä tiukat laatuvaatimukset täyttävien tarkasti valittujen turvakaukalo ja -istuin valmistajien tarjoamia malleja. Oran tarjoamissa käyttäjien suurta suosiota nauttivissa istuimissa on uskomattoman käyttömukavuuden ja käytännöllisyyden lisäksi tunnetusti myös pitkä käyttöikä. Mallista riippuen käyttäjällä on mahdollista tehostaa designia lisäksi piristävillä tehosteväreillä. Laajasta valikoimastamme löytyy myös testivoittajia, kuten erittäin kevyitä CYBEX kaukaloita, jotka täyttävät vaativimmankin paljon matkustelevan perheen vaatimukset niin muotoilussa, käyttömukavuudessa kuin myös tietenkin turvallisuudessa. Mallit sopivat kiinnityksensä puolesta useimpiin automalleihin ja ovat täydellisiä ratkaisuja perheille, jotka nauttivat suuresti autolla matkustamisesta sekä viettää aikaa tien päällä.

Pettämättömän toimivuuden lisäksi Oran tarjoamat istuimet palvelevat vahvasti myös visuaalista silmää pitäen lapsen kokonaisvaltaisella mukavuudella tyytyväisenä koko matkan. Helppokäyttöisten kiinnitysmekanismien kautta saat lapsesi asetettua turvaistuimeen erittäin vaivattomasti antaen tälle mahdollisuuksia matkustaa useammassa asennossa tukien niskaa. Loppuunsaakka harkittu ja käytännöllinen muotoilu malleissamme mahdollistaa myös sen, että isommallekin lapselle riittää tarvittavaa jalkatilaa takaamaan saumattoman matkankulun. Osta Oran lasten turvaistuimet netistä joko kätevästi parilla klikkauksella suoraan verkkokaupastamme tai tule piipahtamaan OraShop myymälässämme testaamassa kiiteltyjä turvaistuimia paikan päällä.