info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
LastenvaunutLastenrattaatLasten tarvikkeet ▾Turvaistuimet ▾Lastenhuoneeseen ▾Lelut ▾StarttipaketitLahjakortitOUTLET
TurvakaukalotTurvaistuimet Jalustat turvaistuimiin ja kaukaloihinKaukalopussitTarvikkeet autoon

Turvaistuimet

Cybex Sirona M2 i-Size ‐turvaistuin, 45-105 cm
209,00 € 290,00 €

Cybex Solution M-Fix ‐turvavyöistuin, 15 - 36 kg
280,00 €

Ora 1-2-3 SAFE Turvaistuin (9-36kg)
99,00 € 129,00 €

Ora 1-2-3 SAFE-FIX turvaistuin (9-36kg)
229,00 €

Tervetuloa tutustumaan Oran kattavaan turvaistuinvalikoimaan. Autolla matkustaminen perheen pienimpien kanssa ei ole koskaan ollut helpompaa ja vaivattomampaa, mitä Oran turvaistuinten kanssa. Tältä sivuilta löydät kaikki viimeisen päälle hiotut turvaistuimet, jotka on valmistettu ja suunniteltu takaamaan matkustusmukavuus ja turvallisuus lapsellellesi. Löydät valikoimastamme helppokäyttöiset, vaivattomasti kiinnitettävät ja tyylikkäät turvaistuimet jotka sopivat kätevästi eri-ikäisille lapsille sekä erilaisiin automalleihin.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota perheille myös testivoittajamalleja, jotka on valittu eurooppalaisten auto- ja kuluttajajärjestöjen toteuttamassa suuressa turvaistuintestissä. Suomesta mukana valitsemassa ovat olleet Autoliitto ry ja Kuluttajavirasto. Oran turvaistuinten maine ja laatu puhuvat puolestaan. Me tarjoamme asiakkaillemme vain parasta, luotettavinta ja käyttömukavuudeltaan ensiarvoisinta - tietenkin tunnetusti erinomaisella hintalaatusuhteella varustettuna sekä kotimaisella työnjäljellä edustettuna.

Oran tarjoamien turvaistuinten kokonaisvaltainen käyttökokemus sekä mukavuus on tehty kuluttajalle erittäin vaivattomaksi, palvellen samalla myös visuaalista silmää. Oran turvaistuimet sopivat käytännöllisesti erilaisiin automalleihin, jotka on varustettu joko isoFix kiinnitysmekanismilla tai ilman. Oran turvaistuimet on suunniteltu monipuolisiin tarpeisiin, erilaisiin budjetteihin ja tietenkin kestämään pitkäikäisesti eri elämänvaiheiden läpi.

Tutustu valikoimaamme alta ja löydä juuri sinun perheellesi ja lapsellesi sopiva - pitkäikäinen ja varmasti pettämätön turvaistuinratkaisu. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat turvakaukalot, jalustat turvaistuimiin ja -kaukaloihinkaukalopussit sekä muut tarvikkeet autoon. Tilaa perheellenne täydellinen turvaistuin joko kätevästi suoraan kotiovellesi muutamalla napin painalluksella Oran lastentarvikkeiden verkkokaupasta tai tule piipahtamaan Porissa myymällässämme, jossa ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa tilanteissa.

Olethan meihin yhteydessä mikäli teille tulee mitään kysyttävää joko puhelimitse tai sähköpostitse. Me Oralla olemme aina apunasi.