info@ora.fi   +358 400 588 700

0

Kirjaudu Ora-tunnuksilla:

Kirjaudu Unohdin salasanani
LastenvaunutLastenrattaatLasten tarvikkeet ▾Turvaistuimet ▾Lastenhuoneeseen ▾Lelut ▾StarttipaketitLahjakortitOUTLET
TurvakaukalotTurvaistuimet Jalustat turvaistuimiin ja kaukaloihinKaukalopussitTarvikkeet autoon

Turvakaukalot

Cybex Aton 5 ‐turvakaukalo, 0 - 13 kg
199,00 € 269,00 €

Tervetuloa tutustumaan Oran turvakaukalo-maailmaan.

Edistyksellistä muotoilua ja innovatiivisia erikoisominaisuuksia - olemme ylpeitä esitellessämme turvakaukalovalikoiman, joka edustaa korkealuokkaista turvallisuutta, toiminnallisuutta sekä käytännöllisyyttä, tietysti tunnetusti kilpailukykyisillä hinnoilla.

Haluamme Oralla tarjota käytännöllisiä ratkaisuja liikkuville perheille, jotka arvostavat laatua, kestävyyttä sekä käytännöllistä mukavuutta. Turvakaukalovalikoimasta löydät huippu laatustandardit täyttävät turvakaukalot sekä testivoittaja valioyksilöt, kuten Cybex Aton ‐turvakaukalon. Olemme huomioineet valikoimassamme monipuolisesti erityyppisten perheiden vaihtuvat tarpeet tarjoten turvallisuutta ja mukavuutta lapselle, sekä miellyttävyyttä ja mutkattomuutta vanhemmille.

Tarkasti valikoidusta ja harkitusta valikoimasta löydät turvakaukalot useissa eri väreissä. Tiedämme, että epämukavuus, vaikeakäyttöisyys sekä muun muassa raskas paino ovat kärjessä siinä, mitä monelle perheelle välttämättömät turvakaukalot eivät saa missään tapauksessa edustaa. Näin ollen olemme halunneet tehdä asiat kuluttajalle mahdollisimman vaivattomaksi, täyttäen vaativimmankin maun kriteerit. Olemme sisällyttäneet valikoimaamme ainoastaan kevyitä malleja, jotka ennen kaikkea helpottavat kiireisten ja menevien lapsiperheiden monenkirjavaa arkea.


Turvakaukaloiden avainsanoja ovat muun muassa ultrakevyt muotoilu, optimaalinen suojaus, tilansäästö, helppous ja turvallisuus. Tietenkin huippulaadukkaalla toteutuksella valmistettuna.

Valikoimamme turvakaukalot ovat mainioita täydentämään jo mahdollisesti sinulla olemassaolevaa Oran tuoteperhettä. Turvakaukalot ovat kätevästi kiinnitettävissä adaptereilla muun muassa Ora Onni ja Ora Unto yhdistelmävaunujen kanssa.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää liittyen turvakaukaloihin, haluat löytää lapsellesi sen oikean mallin juuri teidän perheen monipuolisiin tarpeisiin, tai haluat kenties testata kiinnostavaa turvakaukalomallia ennen ostoa, olethan meihin yhteydessä tai tule piipahtamaan Ora-myymälässä Porissa. Osaava ystävällinen tiimimme on apunasi aina, ennen asiointia ja sen jälkeen.

Tutustu myös kattavaan turvaistuin-valikoimaamme, sekä muihin lapsen kanssa autolla matkustaessa tarvittaviin tarvikkeisiin.